HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Kedvenc Kajáldáink

2008.10.15. 17:10 Hofeherke

Gondolom naponta legalább egyszer felmerül mindenkiben a kérdés, hogy mit és hol érdemes enni emberi árak mellett, ételmérgezések nélkül. Mi lelkes kísérletezők vagyunk és szívesen megosztjuk most veletek értékes tapasztalatainkat.

Legtöbbször itthon éhezünk meg és természetesen eszünk ágában sincs kimozdulni csak azért mert éhesek vagyunk, mivel a mai világban a legtöbb jólnevelt étel már házhoz jön. A pizza annyira hétköznapi, hogy arról én most nem is ejtenék szót, kivéve néhány általános információt: 1. Amelyik biztosan nyitva van éjszaka is az a Don Pepe. 2. Ahol te állíthatod össze, hogy pontosan milyen alapot és milyen feltétet kérsz és csak a méret szerint árataznak az az Apizzás. Ennek ellenére mégsem ajánlom, hogy mindent kérjetek rá. Egyszer poénból megcsináltuk, és ki is hozták, de nehéz volt enni és nem is volt finom...

Ennyit a pizzákról, mert azt az ember általában hamar megunja. A másik nagy kedvencünk az óriás hamburger. 18 centi tömör gyönyör a Net-bugertől. Finom, laktató és 6-700 ft-ba kerül. Egyetlen hátránya, hogy néha 15 perc alatt hozzák ki, máskor meg másfél óra is kevés hozzá. Cserébe sok akciójuk van, például diákkedvezmény és kedvezményes órák.

Párszor előfurdult, hogy sushi rendeléssel próbálkoztunk. Egyetlen hely volt, ahonnan többször is rendeltünk, mert egészen finom volt. Bár ez már drágább árkategória és ingyen szinte sehova nem szállítanak, de kölünleges és érdemes kipróbálni. Bár a desszertjeik eddig még mindig az 'i love sushi' emblémájával voltak ellátva. Kínos...

Az internetes rendelésről még annyit, hogy egyetlen finom kínai ételhez sem volt még szerencsénk. Ha erre vágyunk akkor bizony el kell zarándokolnunk a haller utcában álló vidám kínai büfébe. Az omlós kacsájuk és a babcsíra salátájuk a legfinomabb.

Ha nem internetes rendelésről van szó akkor az ételek között az első helyen mindenképpen a gyros áll. A legjobban akkor esik, amikor ittasan tartunk hazafelé. A kedvencünk a bakáts téri gyrosos, a második helyen pedig talán a klinikák metrómegálló oldalából kinövő büfé áll.

Ha ismertek ti is kihagyhatatlanul jó helyeket, írjátok meg. Mindenkinek jó étvágyat bármelyiket választja és lekes kísérletezést!

Szólj hozzá!

Címkék: kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr80715520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása