HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

WoW - WotLK Midnight Madness

2008.11.14. 00:26 Uraniumbanyasz

Rövidítések röviden: World of Warcraft - Wrath of the Lich King, Éjféli Őrület

Most szerdán éjfélkor jelent meg kedvenc MMORPGénk (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) legújabb, sorban a második kiegészítője. Ennek a jeles eseménynek az alkalmából több boltban is éjféli nyitvatartást és értékesítést rendeztek. És ezek közül is kiemelkedik a westendi media markt, ahol showműsorral is kedveskedtek a bőszen sorbanálló trolloknak.

Csinos színpad, több száz méteres sor, mégtöbb lelkes rajongó. Ezek fogadtak minket, mikor odaértünk. A műsor keretét profi MC vezényelte, sajna a műsorszámok nagy része, a jelmezversenyt kivéve, elég gyengécskére sikeredett. Aranyosi Péter stand-up komikus közepesen vicces volt és rosszul hangosított, a koncert szerű karaoke dolog szánalmasan gyenge, a vetélkedő csapatverseny pedig nosztalgikusan amatőr. A jelmezverseny kiemelkedett a mezőnyből, bár ott is volt, aki az általános iskola harmadik osztályos farsang szintjét hozta.

Számunkra a legjobb része az eventnek az volt, mikor az ajtóban kezünkbe nyomtak egy szórólapot, miszerint 10 perces sétára a westendtől van egy másik bolt, ahol 15% árengedményt kapunk a játékra, és sor sincs. Meg kell, hogy mondjam, elégedetten távoztunk.

A happeningről olvashattok még a szakoldalon és az indexen is. Képek is vannak.

4 komment

Címkék: játék buli

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr85768108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnGel 2008.11.16. 00:37:08

Van ilyen izé az őszről, hogy írjál, mi jut róla eszedbe, és ez egy megy láncként tovább, és én nektek adtam tovább, örüljetek vazzeg.

A gyíkotokat meg puszilom (nemaaaaaaaazt!).

Merlin 2008.11.16. 16:56:05

A kígyónk meg puszil téged! (igen aaaaaaaaaaaaaaaaaz!) :D:D

Verona 2008.11.19. 13:50:06

"Számunkra a legjobb része az eventnek az volt, mikor az ajtóban kezünkbe nyomtak egy szórólapot, miszerint 10 perces sétára a westendtől van egy másik bolt, ahol 15% árengedményt kapunk a játékra, és sor sincs. Meg kell, hogy mondjam, elégedetten távoztunk."

:D

Uraniumbanyasz 2008.11.20. 11:50:52

jeej verona :D
még egy értékes olvasó^^
süti beállítások módosítása