HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Besorolás

2008.10.19. 14:57 Amerlin

Bemutatnék nektek egyfajta kategóriába sorolást. Biztos mindenki ismeri a szokásos, osztályozzuk a csajokat 1-től 10-ig. Vagy hogy mennyi idő után tennéd magadévá a csajt, ha ketten ragadtok egy lakatlan szigeten. Egyszer megtörtént, hogy erre azt feleltem a csajt látván, hogy még oda sem értem, de előfordult, hogy azt mondtam, hogy a szerencsétlenségkor levágták a micsodám és örökre hálás leszek ezért! Ez az uóbbi kategorizálás, egy nagyon precíz besorolást tesz lehetővé!

Amit most bemutatok, azt Urániumbányásszal fejlesztettük ki, sok-sok fejtörés és átmulatott éjszaka közepette. A módszerrel szinte mindent lehet osztályozni, de főleg a gyengébbik nemre kell értelmezni.

Tehát 5 kategóriánk van:

  • Hűűű Bazd meg!
  • Elmegy
  • Közép szar
  • 4 sör után
  • 4 sör után bottal se

Röviden jellemezve, hölgyekre étve:

Hűűű Bazd meg!:

Amikor az állad leesik, a nyál csorog ki a szádból, Krull a harci izom vigyázba vágja magát, Szerelembe esel, és nem tudod megállni, hogy ne bámuld azt a csodát, amit a sors eléd vezetett.

Elmegy:

Gyönyörü teremtés. Eljátszol a gondolattal, hogy de jó lenne vele egy akrobatikus lepedőmutatványt elég sokszor gyakorolni.

Közép szar:

Elmegy melletted az utcán, és konstatálod, hogy ja, ez egy lány volt, de már a következő szembe jövőt mustrálod. Különösebben nem fog meg a látványa, de ha leszólítana, nem menekülnél el.

4 sör után:

Tudjátok, van az a mondás, hogy nincs csúnya nő, csak kevés alkohol! Nah, ezaz a kategória amibe lányok eme csapata tartozik. Csak másodszori ránézésre tudod eldönteni, hogy ő most fiu vagy lány.

4 sör után bottal se:

Elfutsz, ha meglátod. Tuti, hogy férfi, és ráadásul még a smikel ki is emeli, hogy az! A vasorru bába, hozzá képest Tünde hercegnő!

Az 5 kategóriaban a Hűűű Bazd meg és a 4 sör után bottal se kategória nagyon ritka!! Azt csak kivételesen jó vagy rossz lehet. A leggyakoribb a közép szar, de ezt statisztikailag még nem bizonyítottuk!

3 komment

Címkék: bemutatkozás buli

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr12721526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilla 2008.10.22. 18:32:33

Egyszerűen ostoba szöveg, még gegnek is rossz. Édesanyád biztosan örül, hogy ennyire tudod tisztelni a nőket.
Bottal se.

lilla 2008.10.22. 18:43:23

Mondjuk a többi írás nem olyan rossz. A felkiáltójeleket elhagyhatnád.

Amerlin 2008.10.22. 20:03:51

Édesanyám hál Istennek nem olvassa a blogot! Másrészről, ha azt mondom hogy egy 10-es skálán 1es vagy az mivel jobb??
De köszi a kritikát, majd odafigyelek.
süti beállítások módosítása