HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

A spanom csaja

2008.09.29. 00:17 Hofeherke

Épp mielőtt véget ért volna az idei moziünnep beültünk még ma egy utolsó filmre. Egy igazi M&M-es filmet kerestünk a sok popcorn után.

A sztori újszerű, könnyed őszi szórakozás, semmi vérkomoly tartalom, elgondolkodtató bölcsesség. Csak beteg poénok és sok nevetés. Gyakorlatilag egy szerelmi háromszögről szól. Röviden: a srác, aki túl jó a lány szerint; a lány, aki jobban szereti a rosszfiút a jófiúnál; és a másik srác, aki nem tartja elég jónak magát a lányhoz.

A szereposztás szerintem nagyszerű. Jason Biggs kitűnően játszik teszetosza, nyálas balfékeket: ez a szerep neki lett kitalálva. Kate Hudson már nagyon rutinosan alakítja azt a lányt, akivel a főhős csak pénzért, vagy fogadásból randevúzik. Aztán persze kiderül minden, megsértődik, kínlódik, megbocsát. Dane Cook - ő a másik srác - nagyon laza, nagyon szexi és nagyon görény, de még ez is jól áll neki. És ne feledkezzünk meg Alec Baldwinról, aki zseniális a perverz főhősünk még perverzebb apjának szerepében. Igazi jutalomjáték.

A végkifejlet hál' istennek nem annyira hollywood-i habcsók, mint amit a többi romantikus vígjátékban megszoktunk. Az utolsó csóknál azárt itt is feléled a zene, de bőven kibírható.

Ennyi pénzért abszolút megérte megnézni. Itt a trailer.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr55686509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása