HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

A magyar film, amire érdemes jegyet venni

2008.10.09. 01:32 Hofeherke

Egy olyan film eleve figyelemfelkeltő, aminek a főhősét Malkáv Tibornak hívják - szerepjátékosok előnyben. Ez a név és a jól eltalált plakát minket is becsábított A nyomozó című magyar filmre.

A főhősünk, Malkáv Tibor, egy rezzenéstelen arcú, kissé befelé forduló korboncnok, akinek nincs humorérzéke. A történet a dráma és a krimi közötti egyenesen mozog, próbál film noir lenni, de nem igazán sikerül neki. Ez nem negatívum, mert ettől még egyedi és csavaros a sztori egy enyhén bizarr romantikus szállal. Hősünk egyben az elkövetője és a nyomozója is a gyilkosságnak. Miután megtudja, hogy kit is gyilkolt meg, megpróbál rájönni ki és miért bérelte fel. Többet nem szeretnénk elárulni a történetről, mert nem akarjuk lelőni a poénokat.

Anger Zsolt kitünően játssza ezt a bizarr szerepet, igazi malkáv. A vizuális megoldások is zseniálisra sikerültek, bár néhol látszik, hogy kevés pénzből lettek összehozva.

Mindent egybevetve nagyon jó film volt, a nemzetközi mezőnyben is megállja a helyét. Szerintünk a Kontroll óta a legelső igazán jól sikerült magyar film. Bár az, hogy magyar azon is meglátszik, hogy nem találtunk róla normál méretű plakátot.

A trailert a tovább gomb után leshetitek meg.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr96704404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása