HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Banán Bárka

2008.10.30. 23:39 Uraniumbanyasz

Ha szeretnél sírvaröhögni a moziban, és csíped a drogos humort, feltétlenül nézd meg az Ananász Expresszt, a Felkoppintva és a Superbad alkotóinak új vígjátékát.

Néha frissítő a tudat, hogy úgy ülsz be egy filmre, hogy tudod a történetre egyáltalán nem kell odafigyelni. Elég hártadőlni, és élvezni a rád zúduló poénok özönét. Vagy megfulladni benne. Az Ananász Expressz pont ilyen élvezetet nyújt. A két lusta, füves főhős tanúja lesz egy maffialeszámolásnak, és menekülni kényszerülnek az őket üldöző korrupt zsaruk és érzelmes bérgyilkosok elől, minden jelenetben legalább egy jointot elszívva. Át árkon, bokron, erdőn, szemeteskukán és kocsiszélvédőn. Seth Rogen és James Franco -aki a Pókemberbeli szerepéhez képest most sokkal szerethetőbb- jól adják a bepánikolt átlagdrogost, roppant hitelesen szerencsétlenkedik át magukat az üldözéseken. Nem az ő hibájuk, hogy a film néha veszít kicsit a lendületéből, de szerencsére még így is élvezhető, sőt szerethető marad. Az autósüldözést különösen élveztük, nagyszerűen sikerült a legtöbb idevonatkozó hollywoodi klisét kifigurázni.

Ha mozijegyet nem is akar mindenki pazarolni rá, egyszer megnézni mindenképp ajánlatos.

Trailer a gomb után. Mint mindíg.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr57741560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása