HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Ha hónap végére alig maradt pénzed

2008.11.20. 13:25 Hofeherke

Az egyik megoldás:

Bolognai Spagetti

Hozzávalók:

40 dkg konzerv darálthús (150-200Ft)
40 dkg száraztészta (170-300Ft)
15 dkg paradicsompüré (80-90Ft)
4 evőkanál olaj (remélhetőleg van othon)
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg sajt
bazsalikom (200Ft)
oregánó (200Ft)
őrölt bors

A mi esetünkben 600 Ft-ból bevásároltunk, mert minden más volt otthon. De persze, ha az alapdolgok is hiányoznak, akkor kicsivel egy ezres fölé is mehet a bevásárlás végösszege, de még így is nagyon megéri, mert 4 fő jóllakik belőle.

Szóval az elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát a forró olajon fonnyaszd meg, majd add hozzá a ledarált húst és néhány percig pirítsd őket együtt. Keverd a húshoz a paradicsompürét , és fűszerezd a zúzott fokhagymával, borssal, bazsalikommal, oregánóval, sóval, majd többször kevés vizet aláöntve párold puhára. A tésztát addig főzd ki, ha tudsz kétfelé figyelni. Tálaláskor tehetsz rá tejfölt és megszórhatod reszelt sajttal, ízlés szerint.

Szólj hozzá!

Címkék: kaja

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr28779391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása