HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

A legbetegebb netképregény

2008.09.26. 20:47 Uraniumbanyasz

Eredetileg egy hosszabb bejegyzést szándékoztam írni összefoglalandó az összes netcomixx-ot, amit szívesen olvasok, de rájöttem, hogy van amit egyszerűen nem lehet egy cikkben említeni bármi mással. Ez pedig John and John, az internet egyik legsötétebb, legelfajzottabb és mégis lehengerlően vicces bugyra. Sajátságos keveréke ez a rajzolt stand-up comedynek, és a kiskorban elfojtott szexuális vágynak az ember saját dédmamája iránt.

A holland -most őszintén, mit vártál- d!o elborult elméjéből vetülnek papírra a stripek, amik főként a két címszereplőről, John a szexmániás őrült, és John a  naivabb és visszafogottab nimfomán kalandjait mesélik el. Hihetetlen, hogyan tudja három képkokckában újra, és újra értelmezni a szexualitás fogalmát. Ha szereted a baszós/fingós/szívós vicceket, ezt élvezni fogod, és remélem a képek is magukért beszélnek.

Ékes magyar nyelvre átültetve itt lehet megtekinteni őket, bár ejnye-bejnye, mert már évek óta nem frissült az oldal. Talán nem is fog.

Itt pedig eredeti pompájában. Megjegyezném, hogy akit a leküzdhetetlen nyelvi korlátok nem tántorítanak el, az figyeljen a commentekre is, mert a first és omgomglololololdejó típusok mellett néha legalább akkora baromságok is megbújnak ott, mint maga a képregény.

Szólj hozzá!

Címkék: internet képregény

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr35683639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása