HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Brendan Fraser hónalja 3D-ben

2008.10.16. 18:46 Uraniumbanyasz

Ma megvolt az első 3D élményünk. Megnéztük Az Utazás a föld középpontja felé című technológiai remeket a Corvinban, spéci szuper mindentlátó szemüveggel.

A 3D cucc nagyon jó, baromi látványos módon kapkodnak az arcunk felé mindenféle csápok, és többször arconöntöttek vízzel és nyállal. A film ki is használja ezt rendesen, nagyon látványos képekkel operál. A történetről sajna nem mondható el ez a fajta tündöklés. A forgatókönyv nagyjából egy oldalra kiférhetett, és a valósághűségre látszatból sem próbáltak ügyelni, de mit is várjon az ember egy mesétől. Mert az olyasmit, hogy kilométereket zuhannak, a nyomáskülönbségtől nem fröcsög ki a vér a fülükön, és még keszonbetegséget sem kapnak, hajlandó elnézni az ember. De az hogy lehet, hogy a kissrác halott apját ELTEMETVE találják meg? És ha a hely rendszeresen az emberi tűrőképességet meghaladó módon felforr, hogy élhették túl a madarak dínók és növények? Valahogy nehezemre esik elképzelni a T-rexet, amint a tenger fenekén bújkál, és nádszálon keresztül veszi a levegőt.

Persze, ha valaki hajlandó eltekinteni a fent leírt problémáktól, ez egy teljesen élvezetes kalandfilm átlagos poénokkal, és kiemelkedő látvánnyal.

Trailer a gomb után.

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr67717492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanamehime 2008.10.17. 20:34:49

mások nagyon leszólták...
látom, ti is újítottatok a header-en :)

Uraniumbanyasz 2008.10.18. 00:28:58

én is azt mondtam, hogy kb csak a 3D hatás miatt érdemes megnézni
süti beállítások módosítása