HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Kamehameha a mozikban

2008.10.09. 15:30 Uraniumbanyasz

Sok pletyka keringett a neten, a youtube hónapok óta tele van állítólagos, a fanok által készített trailerekkel, mi viszont nem akartunk hinni nekik. De nem tagadhatunk többé, ez száz százalékig igaz. Varázsfelhőn közeledik a mozik felé, és 2009 áprilisában érkezik Amerikába. Élőszereplős, "live action" film készül a Dragonball című, enyhén szólva közismert animéből. A leghivatalosabbnak tűnő honlapot itt meg is nézhetitek.

Son Goku, a majomfarkú kisfiú kutatása a kristálygömbök után meghatározó gyerekkori élmény volt azoknak, akik kb annyi idősek, mint mi. Ki ne emlékezne a szerencsétlenre, aki a panel erkélyéről kiugorva azt kiabálta "varázsfelhő"? Talán ismét hasonló élményben lesz részünk, és újraélhetjük gyerekkorunkkat, de nézzük meg mit is csináltak a filmesek kedvenc karaktereinkből. A tovább gomb után képes összehasonlítás, és a végén mozitrailer.


 Son Goku a jelek szerint vicces, törpeméretű és pálmahajú tízévesből egy emos tekintetű tinédzser lett, nagyon rossz fodrásszal. Ráadásul a majomfarkat, vagy a varázsbotot eddig még sehol sem láttuk!

Nagy szívfájdalmunk, hogy Bulma haja nem lett kék, de legalább az idióta frizura befigyel. Egyébként aranyos arcú színésznőt választottak, a jelek szerint a buta nézés nagyon megy neki.

Zseniális teknős, aki a sokkal unalmasabb angol nevén Master Roshi, Chow Yun Fat lett, és itt nekem nincs is több kérdésem. Csak remélni merem, hogy a karaktere legalább olyan perverz lesz, mint az eredetiben.

Ifjú Sátán kevésbé zöld, és sokkal jobban hasonlít Voldemortra a moziverzióban, mint eddig bármikor. Ráadásul a menő turbánját lecserélték Jedi kapucnira. Hát, meglátjuk mi lesz.

2 komment

Címkék: film anime

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr60705122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.10.09. 18:20:12

végre egy igazi trailer! köszi aniki!

Uraniumbanyasz 2008.10.09. 19:11:43

a trailer.blog.hu-n volt fenn
nm
süti beállítások módosítása