HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Kik vagyunk mi

2008.09.25. 11:07 Uraniumbanyasz

Szóval, hogy kik is ültek azon a kis kétszemélyes babzsákon.

Hát A merlin, Hófehérke meg Én. Ebből kettő fiú, és egy lány. Lehet találgatni...

Gondolom sokan megtippeltétek volna, hogy raszták vagyunk, talán azt is, hogy felsőoktatási intézményekben tanulunk. Pedig nem. Mármint a raszta az igaz, de az érzelemvilágunk egy nagycsoportos óvodáséhoz közelebb áll. Szeretjük az életet egyszerűen: eszünk, iszunk, bulizunk, alszunk, szexelünk -már amikor van kivel- és néha playstationnel is játszunk.

Testtani adatok 3-unkra összeadva: 124-es lábméret, 524 cm magasság, 191 kg testsúly, 96 cm bicepsz kerület, 20as IQ, irtózatos lábszag.

Lélektani adatok: Megalomániás skizofrénia, a nárcisztikus neurózis tüneteivel. De ez csak a Merlin, mert Én és Hófehérke tökéletesek vagyunk.

Nah, ennyit rólunk, most jöjjön a szórakozás!

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr13680697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása