HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Von Kanniszterrólly

2008.09.25. 11:09 Amerlin

Üdv!

Van egy nagyon kedves időtöltésünk,mégpedig az, hogy kimegyünk a Margitszigetre, és Von Kanniszterróllyt iszunk. Ennek a receptjét szeretném, megosztani veletek! Próbáljátok ki, és részegedjetek okosan!

Recept:

Végy egy 5 literes átlátszó kannát, amiben azelőtt valami beazonosíthatatlan spáros baracklé volt. Ezt kiüríted, töltesz bele egy NAGYüveges Hubertust, 3 dl Whiskit és 3-4 liter teát. Mindezt összerázod és nem felkevered! Pont ahogy James Bond szereti. Aztán megiszod, még langyos állapotban!

Téli időben ez életmentő lehet, főleg mert fűt!

Ennyit, erről! Tessék Inni-Inni-Inni!

1 komment

Címkék: buli pia

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr78680631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnGel 2008.09.25. 12:27:51

Elindítottalak titeket a hírnév felé, kilinkeltem én is a blogot :)
süti beállítások módosítása