HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Színező

2008.09.30. 13:00 Uraniumbanyasz

Ahogy láthatjátok végre sikerült rájönnünk, hogy hogy is lehet belepiszkálni a blog sablonjába. Ennek eredménye az új sárga-zöld imázs, reméljük elnyeri mindenki osztatlan tetszését.

Ha mégsem, lehet fikázni konstruktívan, vagy kérni, hogy állítsuk vissza a régi színvilágot -legalább lesz pár comment.

Ápdét: az egy szál Laján kívül nem mozgatott meg benneteket ez a comment dolog, node sebaj, ez talán azt jelent, hogy tetszik a blog, és ezért így hagyjuk.

És remélem tetszik a jobboldalon felül látható kép, ami egyébként Scott Ramsoomair szellemi terméke, és mi úgy loptuk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr65688835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laja29 2008.09.30. 19:06:32

őőőőőőőőő
szerintem a fehér háttéren a fehér betűk kiemelik a kontraszthatásban a dolgokat
jahh és a vakok és gyengénlátókra meg nem is gondoltok, minden blog bejegyzés után kellene brei írásra lefordítani, hogy ők is tudják olvasni.
szerintem jó ez a színválasztás. olyan rasztás
süti beállítások módosítása