HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

A Blind Myself meghódítja Amerikát

2008.10.11. 12:26 Uraniumbanyasz

Ha nem láttam volna, el sem tudnám képzelni.

Ekkora ökörséggel találkoztam ma reggel netszörfözés közben. Ami nem más, mint a Blind Myself legújabb videóklipje, a Lost in Time. Gróf Balázs nevű kiváló magyar művészünk rajzolta és animálta az egészet, és olyan jó munkát végzett, hogy az államat még mindig keresgélem itt a földön. Ignite Zoli, a Slipknot, Ozzy Osbourne és Michael Jackson mind megjelennek a videóban, csak úgy, mint az 1985-ös Lifeforce című film egy jelenete.

Azt hiszem ezt a klippet mindenkinek látnia kell, attól függetlenül, hogy ismeri-e a Blind Myselfet, vagy akár szereti-e a metalcoret. Mert az animáció ugyan fergeteges, de a zene is igencsak odatesz. Hajrá srácok!

Videó a szokásos klikkentés után, nem lespórolni.

2 komment

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr56708412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yieh 2008.10.12. 03:04:39

áááááh, a mekkora legnagyobb! lars ulrich szépen elmehet letölteni ingyé az albumot: www.blindmyself.com/astdl/

Tibox 2008.10.15. 18:43:47

Azé ezek kicsináátáák a Guns n' Roses-t is vagy nem? ... Meg mintha a hotelszobás séta utalás lenne a sok sok nagyember halálára, aki részegen a saját hányásában hunyt el.
süti beállítások módosítása