HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Sas szem

2008.10.20. 18:01 Amerlin

Ismét moziban voltunk. Kitalálhatjátok, a cím alapján, hogy az Eagle Eye című rémdrámát néztük végig Urániumbányásszal.

Az egész úgy kezdődött, hogy Anna barátosnénk azért nem jött velünk moziba, mert hogy nincs már se mellettünk se elöttünk, se mögöttünk hely. Ehhez képest volt! 3 is! Ennyit erről a bizonyos moziról, mert most dobtak ki az ablakon egy teljesáru diák jegyet.

A film alap gondolata, hogy létezik egy szuperszámítógép, ami mindent tud mindenkiről, még azt is, hogy mikor volt utoljára WC-n, és hogy ami kijött belőle az milyen állagú, meg minőségű! Szóval mindent tud!!! Igen ám, de ez a gép, akit nevezzünk Arielnek, begurul, mert semmibe vették a tanácsát, hogy ne nyirjanak ki a mindíg igazságos amerikaiak 15 arabot! -Na ja, mintha megtudnák álni az amcsik ezt!- A lényeg, hogy a kiscsaj begurul és kispéciz magának 2 civilt, aki átvágja az egész amerikai terror elhárítást, a katonaságot, a légierő embereit, sőt Ariel készítőit is. Persze ezt a két civilt folyamatosan segíti a gép telefonon. -Nehogy azt higgyük, hogy minden amerikai átlagpolgár ennyire okos lenne!- A gép célja, hogy kiiktassa az Amerikai Egyesült Államok elnökét és a vezérkar tagajit. Ez majdnem sikerül is neki, de NEM! Mert a hős amerikai álomideál államcivil megakadályozza ezt! Persze, hogy Happy End a The End, de lehet, hogy lesz még folytatás! Én a Sólyom Szem címre tippelek, míg Urániumbányász, a Keselyű Szemre.

Összességében: Az alap sztory nagyon jó! A cselekmény folyamatosan pörög, és csak néha-néha válik csöpögőssé. A rendezőt meg az operatőrt viszont agyon kéne vágni mert ennél 100szor jobban is le lehetett volna forgatni ezt a filmet ekkora költségvetésből!

Szerintem ez egy egyszer azért érdemes megnézni film!

Trailer a megszokott gomb után:

 

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr41723385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnGel 2008.10.20. 19:52:16

A mozis pénztáros néni szarjon sünt!

Amerlin 2008.10.20. 20:39:18

OK, majd megmondjuk neki legközelebb!
süti beállítások módosítása