HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Anime fiúknak, lányoknak

2008.09.25. 23:29 Hofeherke

Urániumbányásszal az a szokásunk, hogy minden reggel, jólmegérdemelt kakaós csigánk közben, talán korunkhoz nem méltó módon, mesét nézünk. Körülbelül azóta, mióta rendszeresen egymás mellett ébredünk. Sok sorozatot kivégeztünk már, de most találtunk egy különösen jó animét, amit csak ajánlani tudok, még akkor is, ha ezt a műfajt még nem ismeritek, vagy nem szeretitek annyira.

A ’Zero no tsukaima’ egy Luise nevű tizenéves, ügyetlen mágustanoncról szól, akinek soha semmi nem sikerül. Egy napon véletlenül megidézi férfi főhősünket, egy szintén tizenéves fiút Japánból. Kapcsolatuk már a kezdetektől sok poén forrása. A fiúknak azért tetszik majd a sorozat, mert sok benne a kivillanó fehérnemű és a nagy mell, a lányoknak azért mert romantikus. De a legnagyobb erénye mégis az, hogy nagyon vicces. Nem utolsó sorban maga a történet is érdekes. Van benne minden, ami kell: beszélő kardok, mágikus csaták, halottak, feltámasztottak, és feltámasztás után újra meghalódottak, cicának öltözött sexi lányok és sexi lánynak öltözött bártulajok.

Én nagyon sokat nevettem rajta, érdemes belenézni. Nagyon magával ragadó.   

 

Szólj hozzá!

Címkék: anime

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr70682084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása