HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Max Payne - Egyszemélyes Ásítás

2008.11.06. 00:38 Uraniumbanyasz

Tegnap végre megnéztük a nagy izgalommal várt hűdehiperszuper mód beharangozott Max Payne filmet. Bárcsak ne tettük volna.

Először is, mentsük ami menthető szellemben nézzük a film jó pontjait. A zene. Nem tudom pontosan mi volt az, de jó volt. Hangulatos, kellemes a fülemnek és illeszkedett a látványhoz. A környezet. Az épületek, utcácskák tisztára, mintha a játékból lettek volna importálva, nagyon el lett találva. Baromi jó atmoszférát hoztak össze, bárcsak a film többi része is ilyen lett volna. A Ragnarok kiírás ötletessége külön plusszpont. Végül, de nem utolsó sorban, a Valkür drog által kiváltott hallucináció angyalok. Bár a játékban nem voltak benne, mégis a film legnagyobb erőssége. Baromi jól néztek ki.

És most, hogy miért is kellett volna a mozijegyre szánt pénzt inkább gyereküket egyedül nevelő pandák megsegítésére költeni. Mindenek előtt a szinkron. Borzalmas volt, nem is akarok több szót vesztegetni rá. Aki kitalálta, hogy nem eredeti nyelven felirattal kell ezt forgalmazni, azt életfogytig tartó Romantic-koncert hallgatásra ítélném. Aztán Mona Sax, aki a filmben egy elkényeztetett, játékpisztollyal hadonászó barbie lett, valami négymondatos szereppel. Ennyi erővel akár ki is hagyhatták volna. A forgatókönyvről jobb nem is beszélni. Ha a végefeliratban szereplő animált puskák helyett egy rendes forgatókönyvíróra költötték volna a pénzt, ez a film az összes többi hibája ellenére teljesen nézhető, sőt jó is lehetett volna. De nem lett. Aki nem ismerte a játékot a filmből sem igazán tudta meg, hogy ki-kicsoda és milyen kapcsolatban állnak egymással, és egyáltalán hogy is kerültek oda. Mark Wahlbergről nem is beszélek, mert a többiekhez képest egész elfogadható volt.

Tehát azoknak akik ismerik a játékot hatalmas csalódás ez a film. A többieknek simán csak egy rossz akciófilm a többi között. A tovább gomb után trailer.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr83753209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása