HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

A Fats Waller videotéka

2008.11.20. 12:11 Uraniumbanyasz

Nem valószínű, hogy a Tekerd vissza, haver című filmet sokan fogjátok moziban látni, -nekünk is a mammutba, annak is a legkisebb mozitermébe kellett elzarándokolnunk érte- mégis megéri valahogy megnézni. Persze csak ha szereted a Jack Black vígjátékokat.

Mégis azzal kell kezdenem, hogy ez nem egy tipikus Jack Black vígjáték, inkább egy Michel Gondry film, bármit is jelentsen ez. Szóval adott egy videotéka, ami szembeszáll a korral, és csak VHS kazettákat forgalmaz. Rosszul is megy a bolt, a házat is le akarják bontani a fejük felöl, és ez még csak rosszabb fordul, amikor Jack Black, (a filmbeli nevét nem jegyeztem meg, de hát ő úgyis mindig ugyanazt a karaktert játssza) egy rosszul sikerült erőmű elleni merénylet mellékhatásaként mágneses lesz, és letörli az összes kazettát. Innentől kezdődik a vicces rész, ugyanis főhőseinknek az a korszakalkotó ötlete támad, hogy házilag forgatják újra a filmeket, és ez majd jól senkinek sem tűnik fel. Természetesen feltűnik, de sebaj mert ezek a filmek nagyobb sikerre tesznek szert, mint az eredetik, és a bolt is kimászik az anyagi csávából. Itt következik egy eléggé vígjátéktalan váratlan jogi fordulat, a kazettákat megsemmisítik, és mindenki szomorú. De szerencsére a vége azért eléggé hardcore happy endben zárul.

Szerintem mindenképp megéri megnézni, főleg ha vágni fogod a filmes utalásokat. A szellemirók házi változatán például végig visítva nevettünk.

Trailer a gomb után.

1 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr54779291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garou 2008.12.03. 17:02:25

Fel vagyok háborodva!
süti beállítások módosítása