HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Szar Wars

2008.09.28. 20:43 Uraniumbanyasz

A moziünnep még mindig tart, ezért gondoltuk, hogy nem pénzkidobás jegyet venni a Star Wars franchise legújabb animációs csodájára, a Clone Wars-ra. Tévedtünk.

Pedig mennyire ígéretesen kezdődött minden: akciós popcorn, rohamosztagosnak öltözött szerencsétlenek a mozi bejáratánál, és a reklámok és a film között még egy élő lézerkardpárbajt is lejátszottak nekünk. Öröm, boldogság. De amint elkezdtek úszni az ismerős sárga betűk az űrben, egyből lelohadt a lelkesedésem. Ugyanis a megszokott narrátorhang helyett valami olyasmi hangzott fel, ami kb úgy illett oda, mint Clint Eastwood egy romantikus komédiába. És olyan nehéz azt a lebegő szöveget sorkizárttá tenni?

Nem baj, elkezdődött a film. Az animáció korrekt, legalább nem próbáltak a való életre hasonlítani, mert az úgy se sikerült volna. A zene is nagyszerű lenne, ha a megszokott star wars zene lenne, de neeem nekik muszáj volt ebben is újítaniuk. Csak úgy, mint a sztoriban: rögtön az elején bevezetnek egy új karaktert, a kissé narancssárga 12 éves vadóc padawanlányt, aki egyből felnőttnek hiszi magát és elkezd parancsokat osztogatni. A jelek szerint a kis padawan kimaradt az iskolából mikor a tiszteletet, és a szavakat tanulták, ugyanis mindent és mindenkit csak becézgetni tud. Anakint például Skysrácnak szólította, aki cserébe Szájasnak nevezte őt. Én ekkor fordultam le a székről.

De nézzük tovább! Sztori? Az nincs. Jabba, a Hutt fiát (Büdöske) elrabolták, és hőseinknek kell kiszabadítaniuk. Természetesen az egész klónháború ezen áll, vagy bukik, ráadásul a gonosz Dooku gróf is képbe kerül, és át akar verni mindenkit egy transzvesztita meztelencsiga segítségével. Persze győz a jó -rövidtávon- és csak arra a kérdésre nem kapunk választ, hogy mi fog történni az idegesítő kiscsajjal? Hova a rákba tűnik el ez a szerencsétlen a harmadik epizódig? Ha elég szerencsétlenek vagyunk lesz egy folytatás, amiben majd jól belehal egy szülésbe. Az erő legyen velünk.

Tehát SENKINEK nem ajánlom megtekintésre ezt a filmet, még 490 Ft-ért se.

Itt a trailer, csak a megszokás kedvéért, ha ezt láttad az egészet láttad amugy is.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr86686187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása