HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

The Naked Drummer

2008.10.06. 22:19 Hofeherke

Tudom, hogy A meztelen dobos eredeti címe The Rocker, de mennyivel jobban hangzik ez, mint a semmitmondó angol. Tudunk mi ha akarunk! Kár, hogy a felirat többi része nem tudta hozni ezt a színvonalat, és sajnos jópár poén kimaradt. De megint csak szerencse, hogy feliratos volt, és élvezhettük az eredeti nyelvet.

A történet középszar, a tipikus amerikai álom rózsaszín -itt igazából depressziós emorock- köntösbe csomagolva. A történet annyira egyszerű és egysíkú, hogy két mondatot se tudunk írni róla, és ha mégis megtennénk, lelőnénk a poénok felét. A színészi munka profi mondjuk: Rainn Wilson jól játssza a túlkoros, elhízott, enyhén undorító rockker nagybácsit, aki egyébként egy szeretnivaló figura, főleg mikor zsebrerakja a saját hányását. Christina Applegate is sokkal több IQ-t mutat mint Kelly Bundyként. Meg kell még említeni az ellenszenves menedzserkaraktert, aki annyira unszinpatikus volt, hogy a port.hu sem hajlandó megadni a nevét.

A zene sokat dob a filmen, nagyon erős atmoszférát teremt, és alig venni észre, hogy ugyanaz a három szám váltakozik a koncertjelenetek alatt.

Trélert mellékelünk a gomb után jupííí.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr94700302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása