HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

B-vitamin kúra

2008.10.03. 15:25 Uraniumbanyasz

Múlt héten újra megnyitott két év bezártság után a  Ráday Music Pub a Ráday utcában, ennek, és a kocsmatúrának alkalmából fel is kerestük a helyet tegnap (csütörtök) este.

Na igen, Ráday pub, Ráday utca. Pofonegyszerű, az ember azt hinné, hogy eltéveszthetetlen. De ahol a megadott házszámnak (43-45) kellene lennie, ott eltűnnek a házak! Tiszta Harry Potter. Amint közelebb értünk persze kiderült, hogy ez csak egy beugró, és nem a tanács baszta el a házszámozást. Ott a beugró legvégén áll a Közgáz Ráday kolesza, és neki az alagsorában a csoda.

Megfáradt kalandozókhoz méltón egyenesen benyomultunk a kocsmába, ahol a mélyvörös falak, fekete mennyezet, és a kívül futó csövek kellemes indusztriálhangulatot kölcsönöztek. Különböző beugrókban csocsóasztalok, és játékgépek csábítottak, mi mégis inkább a kényelmes -szintén piros fekete- bőrfotelekkel körberakott asztalok egyikét választottuk. Itt rögtön ki is kell térnem a hely egy hibájára, mégpedig, hogy a kis köralakú asztalok még összetolva sem képesek eltartani egy nagyobb társaságot, aminek következtében én nagyrészt a kezemben szorongattam a sörömet.

Amit érdemes kiemelni, az a mosdó: hajhab, zselé, kézkrém, körömkefe, amit csak el tudsz képzelni minden van ott! Még a fiúwcben is. zseniális.

De nézzük meg a pultot, végül is inni jöttünk, nem pisálni. A választék széles, az árak a sarki kocsma és a felkapott szórakozóhely között helyezkednek el. De a lényeg! Éjfélig három korsó sör 600 Ft -ki lehet számolni, hogy egy korsó 200- ami nagyjából azt jelenti, hogy mindenki sört ivott, és azt is hármasával, és volt, hogy 7 liter sör állt az asztalunkon. Sajnos a szomszéd asztaltársaság kompetitív volt, és lekörözött minket 22 korsóval. Respekt nekik.

Koncerteket természetesen itt is tartanak, igaz, hogy rendszeresen péntek szombaton, ami az ingázó egyetemista közönségnek talán nem a legideálisabb, de hát senki sem lehet tökéletes.

Norbi ápdét: péntek este is visszamentünk, mert hát kellemes helynek látszott ez, és elvileg valami koncert is van meg ilyesmi. Koncert volt, csak nem túl jó. De 99 Ft volt a sör! Yotzoo barátunk fel is tett erre vonatkozólag egy találós kérdést: hol ittunk száz forintért jó sört? Sehol! Eddig. El lehet képzelni, hogy mennyire éreztük jól magunkat.

Szólj hozzá!

Címkék: buli pia

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr5694211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása