HTML

rock raszta satöbbi

Egyszer volt, hol nem volt, hát itt nem is lesz!! Minden más meg igen!

Észrevétel, óhaj-sóhaj, gond, panasz,bánat, öröm, gratuláció és más nyalánkság esetén írhatsz nekünk: rasztalak@gmail.com

Címkék

anime (3) bemutatkozás (5) buli (11) film (15) internet (1) játék (3) kaja (2) képregény (2) könyv (1) pia (6) poén (1) raszta (1) reklám (2) zene (4) Varázsfelhő

Jackie Chan raszta, és élvezi

2008.09.25. 21:30 Uraniumbanyasz

Az idei moziünnep keretében mai második filmünk A tiltott királyság volt, ami nem is volt annyira királyság. Kezdjük a jó pontokkal, mert A merlin a lelkemre kötötte, hogy legyenek jó pontok, és azok legyenek a harcjelenetek. Meg kell hagyni, hogy a film látványos képekkel operált, nem csak a szépen megkoreografált wire-fu csaták, de az epikus hátterek (pl.: a Jáde palota és az Öt elem hegye) is elismerésre méltóak voltak.

De ebben ki is merülnek a film pozitívumai. Benne van a távolkeleti kungfufilmek minden sablonja, mint a béna, hasznavehetetlen főhős, aki nem csak, hogy visszakerül a multba, de a film végén olyan rezzenéstelen terminátortekintettel számol le az ellenfeleivel, hogy azt Steven Segal is megirigyelhetné. Jackie Chan legalább raszta volt, de amugy adta a Részeges Karatemester 54-et, csak a kor előrehaladtával funkcionális alkoholista lett. Jet Li pedig egy szőke legolaszfrizurás kretén Son Goku szerepében. Persze a sablonokkal még nem lenne baj, ha egyrészt a színészeket nem akasztották volna fel a legelején a drótokra, hogy úgy rángassák őket át a filmen, másrészt, ha kifacsarták volna a mozit, hogy ne csöpögjön úgy a sziruptól. Arról nem is beszélve, hogy annyiszor tört meg a tér-idő kontinuum, hogy Brown doki forog a sírjában.

Amugy ajánlom a filmet mindenkinek, aki szeretne 113 percet eltölteni a barátnője mellének taperolásával, és nem bánja, ha a sztori szar.

Itt van még a trailer is, ha valakit nem sikerült mindezzel elriasztanom.

2 komment

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://rasztalak.blog.hu/api/trackback/id/tr98681900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnGel 2008.09.25. 21:44:50

Jamert most van moziünnep, tényleg. Lehet, hogy nekem is be kéne vetnem magam a hétvégén valami moziba... (és erről most egy nagyon szar képmagyarázat jutott eszembe, megkíméllek titeket tőle)

Tibox 2008.10.01. 22:31:44

Hát nemtom, nekem spec nagyon bejött, föleg angolul... A sztori nem rossz, bár vannak nem érthető, hiányos.. részek. A dróton rángatás meg tradicionális japó meg kínai technika és az amcsik a mai napig nem tudták leutánozni (lásd mátrix). Ja, matematikus lakotársam üzeni, hogy be tudja bizonyítani, hogy 1 tér-idö kontinuum szingularitás a komplex számsík természetéből adódóan végtelen sok irányból megközelíthető, vagy valami illesmi. (Joci is elhiszi) Na bu.
süti beállítások módosítása